APK

Voor de keuring van uw auto kunt u uiteraard terecht bij onze autogarage in Rotterdam. De APK en het eventuele onderhoud wordt door onze gediplomeerde monteurs met de grootste zorg uitgevoerd. Moet uw auto gekeurd worden? Plan dan online een afspraak in of bel ons. Laat u een grote onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan ontvangt u de APK gratis.

 

 

Bij Garage van Treuren is de APK keuring altijd ‘all-inclusive’. Wij rekenen geen extra kosten voor bijvoorbeeld het afmelden van de auto. Aangezien wij houden van transparantie wordt u, indien er eventuele reparaties nodig zijn, van tevoren op de hoogte gebracht. Zo beslist u zelf over eventuele extra kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

APK.jpeg

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hieronder om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.