Qooder Rotterdam van Treuren

Qooder

Voor werk en vrije tijd

Altijd op tijd op uw werk (als u niet stiekem een ommetje maakt) en parkeren voor de deur. Of lekker voor uw plezier ontspannen rijden in het weekend. Omdat het kan!

Rijplezier, fun en minder stress. Dáár staat Qooder voor. Evenals voor dynamiek, de ervaring van wendbaarheid als op een motor en de stabiliteit van 3 of 4 wielen. Of het in het stadsverkeer of op de snelweg is. U levert niets in, u krijgt juist zoveel extra’s.

 

Wendbaar en vrij als op 2 wielen, stabiel en veilig op 4 wielen

Qooder, het nieuwste voorbeeld van slimme mobiliteit, vormt een geheel eigen segment. ‘s Werelds eerste motorscooter met 4 kantelende wielen, die u gewoon met uw autorijbewijs* mag rijden! Ervaar de vrijheid en wendbaarheid als rijden op 2 wielen maar met het gemak, de stabiliteit en veiligheid van 4 wielen. Maak een proefrit en overtuig uzelf.

Vraag een proefrit aan

Vul het contactformulier in om een proefrit aan te vragen. 

-thumb
-thumb
-thumb
-thumb
-thumb

Maximaal flexibel met uw autorijbewijs

De wekker gaat en als u de radio aanzet hoort u het: FILE! Hoewel we – noodgedwongen voorlopig – vaker thuis werken, gaan mensen nog steeds regelmatig naar het werk. Dus files blijven. Dat betekent tijdverlies; om van ergernis maar te zwijgen. Niet als u Qooder rijdt!

Zowel in het ‘nieuwe’ als het ‘oude’ normaal is Qooder een serieus alternatief in de mobiliteitsmix. Beide de 3-wieler en de 4-wieler van Qooder hebben kantelende wielen. Nog nooit was rijden zo intuïtief en gemakkelijk. Dát is rijplezier!

qooder-treuren-rotterdam.jpg